Nyheter Minimer
25 Latest Articles

Artikler fra januar 2021

Reparasjon av sikringsskap i H35 & H37

Sikringsskapet i Heimdalsgata 35 og 37 er nå midlertidig reparert og varmtvannet skal være tilbake til normalen. Nytt sikringsskap vil bli montert mot slutten av neste uke. 


Reparasjon av sikringsskap i H35 & H37

Sikringsskapet i Heimdalsgata 35/37 er nå midlertidig reparert og varmtvannet skal være tilbake til normalen. Nytt sikringsskap vil bli montert mot slutten av neste uke. 


Containere i 2021

Det vil bestilles containere tre ganger i 2021: ca. 1. mars, 15. juni og 15. september. Det skal ikke kastes byggematerialer i disse containerne. Beboere er selv ansvarlig for å transportere eller organisere opphenting av avfall til miljøstasjon ved oppussing o.l. Har man ikke selv mulighet er...

Les mer


Reparasjon av sikringsskap i H35 & H37

Sikringsskapet i Heimdalsgata 35 og 37  er nå midlertidig reparert og varmtvannet skal være tilbake til normalen. Nytt sikringsskap vil bli montert mot slutten av neste uke.


Giroblanketter for første halvdel 2021

Etter en rutinekontroll har USBL oppdaget at giroblankettene for første halvdel av 2021 ikke er blitt sendt ut til eierne som mottar disse per post. USBL vil få sendt dem ut umiddelbart, men på grunn av forsinkelsen endres betalingsfrist for januar til 30.01. Dette gjelder kun de som mottar giroer p...

Les mer


Tips oss

Har du tips om aktuelle saker som vi bør skrive om, så send oss en mail.